Inchirieri Spatii comerciale - COPOSU, UNIRII

Pret:
2.300
Suprafata
240 mp
Pret
2.300
Locatie
Semicentral
Zona
Coposu
Agentie
Smart UP Solutions

Imobil 2003 Regim de inaltime: S+P+3E+Mansarda, supr teren: 509 mp, amprenta imobil: 232 mp, curte libera: 277 mp, din care disponibil Subsol, Parter, Etaj 1 -
Functionalitati imobil: Subsol dotat cu mai multe camere frigorifice si zona ampla pt
depozitari diverse. La Parter se afla si un Cabinet Stomatologic cu doua posturi (scaune) de lucru, cu instalatiile necesare (aer comprimat medical) si spatii adiacente (birou, grup sanitar cu cabina dus, sala de asteptare). Etajul 1 si etajul 2 cu spatii deschise generoase, permit o configurare in functie de necesitati.
Sistem constructiv: Cadre si pereti structurali din beton armat cu plansee din beton armat, inchideri si compartimentari din caramida Poroterm de 25 cm grosime. Fundatie de tip radier din beton armat cu piloti forati pe latura calcanului invecinat.
Finisaj exterior: Pereti cortina, placare tip Alucobond cu tamplarie din aluminiu si geam
termorezistent.
Finisaje interioare: Pardoseli placate cu piatra naturala (granit), ceramice, parchet lemn masiv; Pereti cu finisaje lavabile sau placari ceramice; Plafoane suspendate casetate sau din rigips.
Curte din beton amprentat si granit rezistent traficului rutier in zona de acces auto; Porti de acces din aluminiu, cu actionare automata (electrica). Instalatii interioare:
Incalzirea este realizata cu calorifere cu apa calda si Centrala Termica pe gaz (de pardoseala) Viessmann 170KW, care asigura si apa calda menajera.
Climatizare realizata cu apa racita, ventiloconvectoare si chiller CIAT
Statie de pompare interioara apa (hidrofor DAB cu doua pompe), cu rezerva de apa 3.000 litri, care asigura si functiunea de retea de hidranti incendiu.
Alte dotari imobil: Sistem de alarma conectat la dispecerat firma de paza, Sistem de
supraveghere video, Sistem de detectie si semnalizare incendiu, Sistem de control acces cu cartele magnetice, Grup Electrogen propriu (AKSA 120 KW, 2017) cu pornire automata in cazul avariilor de curent electric ale retelei publice, Ascensor Kone pt persoane (cu statie si la Subsol). (ID: 315789274)