Vanzari Spatii comerciale jud. Brasov

Pret:
339.000
Suprafata
675 mp
Pret
339.000
Locatie
Zarnesti
Agentie
Smart UP Solutions

Brasov - Zarnesti Piatra Craiului - proprietate deosebită, comupsă dintr-o pensiune la cheie complet mobilată și utilată și spații de agrement. Pensiunea este situată într-o zonă montană deosebită.
Construită în anul 2009, locatia oferă privelişti minunate, o oază de relaxare şi oportunitatea de a avea o afacere la cheie, avand un mare atu, beneficiind de clientelă deja formată.
Suprafața desfășurată este de 675 mp,și dimensiunea terenului este de 4500mp din care teren proprietate 1200 mp iar diferenta concesune.
Proprietatea are 12 camere, fiecare având un design unic, toaletă proprie,și priveliști de poveste.
La demisol se află camera centralei, garaj și 2 camere de oaspeți cu baie inclusă.
La parter se află recepția, living-ul open space, zonă de dinning, spațiu de relaxare cu șemineu, bucătărie, 2 toalete de serviciu, terasă, hol.
La etajele 1 și 2 există 8 camere cu baie proprie (5 camere au balcon/terasă).
Mansarda este compusă din 2 camere cu baie fiecare, o zonă de relaxare și spațiu tehnic.
Proprietatea dispune de: Foișor cu grătar și sobă pentru ceaun, loc de joacă pentru copii, o casuță în copac, teren de tenis, zonă de relaxare. Curtea este spatioasă, include o zonă de pădure de pini maturi (fiind posibila amenajarea unui aventura parc).
Zarnești este un oras de munte, iar turismul este in plină dezvoltare.
Turiștii se pot delecta cu diferite activități precum alpinismul, echitația, drumețiile montane sau se pot delecta privind natura în adevarata ei splendoare în cele mai sălbatice zone din Europa și anume în Piatra Craiului unde populația de animale sălbatice este foarte numeroasa.De asemenea această pensiune este situată in apropierea Circuitul de motocross Breghina-Zarnești.
Munții Piatra Craiului sunt principala atracție turistică a zonei Zarneștiul fiind principala bază de plecare spre cele mai multe și cele mai frumoase trasee turistice din masiv. Se mai pot practica plimbarile cu carutele trase de cai spre comunele apropiate Magura sau Peștera, sau se mai poate practica așa numitul ”bird watching” în Prăpăstiile Zarneștiului sau imprejurimi.
Deasemenea rezervația de ursi Liberty cu care Primaria Zarnești are un parteneriat, poate fi vizitată în grupuri organizate !
Toate utilitățile de funcționare există: curent trifazic, apă rețea , canalizare, parcare asfaltată.
Centrala este pe lemne prin gazefiere + centrala gaz.
(ID: 315707044)