Vanzari Apartamente 3 camere - UNIVERSITATE, PIATA UNIVERSITATII

Pret:
107.000
Suprafata
50 mp
Bai
1
Dormitoare
2
Pret
107.000
Locatie
Ultracentr
Zona
Universitate
Agentie
Smart UP Solutions
Dormitoare
2
Bai
1
An constructie
1969

Universitate -Apartament 3 camere ultracentral, intre Universitate si Pta Romana. Imobil din 1969 fara risc seismic, fara lista urgente, reabilitat.

Pentru depozitare, inclusă în prețul de achiziție, se mai oferă și o boxă la subsolul blocului. De asemenea, pentru mașina dumneavoastră, apartamentul dispune de un loc de parcare în fața blocului, pentru care se va achita o chirie anuală la Primăria Sectorului 1.
Apartamentul a fost renovat complet cu multa atentie la detalii in 2020 (schimbat complet instalatia sanitara si electrica; designer collection-oglinzi, fototapet, nature/green celing, walk in shower, fusion lights, natural wood). Ambele dormitoare sunt mobilate cu paturi tapitate cu piele Mobexpert si saltele Previ aquagel memoryfoam aloevera, bucatarie Franke. Veti descoperi aici si handmade paintings. Datorita pozitiei ultracentrale, a renovarii si utilarii, a calitatii materialelor si facilitatilor inclusiv loc de parcare si boxa, acest apartament este de asemenea o investitie sigura cu Return of Investment in aprox 6 ani, care va asteapta doar cu lucrurile personale. (ID: 315634701 / Cod: AP7863025)